A Vendégnek sosincs igaza!

Avagy gondolatok és életképek a századforduló utáni vendéglátásról.

Intermezzo

2019. június 15. 19:19 - W. Pisti

Programajánló - Vác

Ha Vácon járnak, ajánlom figyelmükbe a napokban nyílt Nagy B. István képzőművész kör kiállítását a Madách Imre Művelődési központban, amelyet július 13.-ig lehet megtekinteni. Az alkotások közt éppúgy megtalálhatóak az ígéretes-kezdő gyermekrajzok (7-9 éveseké), mint a komolyabb képek.

(A festményekről készült képek nem igazán jöttek össze, de hát „ezt dobta most a gép”.)

Egy kis sétával, át lehet bandukolni a Március 15.-e térre, a Curia Borház és Borgyűjteménytárhoz, ahol a fáradt ember megpihenhet egy jó pohár bor vagy hideg fröccs és pár falat társaságában, egy igazán hangulatos belső kertben.

És ha az embernek mázlija van, (No nem a kutya, bár őt is szívesen látják.) találkozhat Gyula bácsival (Ha jól emlékszem, mert a névmemóriám, mint az aranyhalé.) a tulajjal, akivel mindig el lehet csacsogni a borról és másról. Ha pedig szeretnénk, néhány érdekes történettel fűszerezve, végigkalauzol a lenyűgöző borgyűjteményén.


W. Pisti

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vendelin.blog.hu/api/trackback/id/tr6414895692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása